Vitajte na Malackých pohľadoch!

Po šiestich mesiacoch existencie nášho blogu a po vyše sedemdesiatich príspevkoch, ktoré sme pre Vás, našich čitateľov pripravili, prišiel ten správny čas, aby sme Vám predstavili Malacké pohľady.



Malacké pohľady nadväzujú na blog o Malackách. Nájdete v nich všetky články, ktoré sme doteraz publikovali a samozrejme sme nezabudli ani na Vaše komentáre. Narozdiel od blogu Vám Malacké pohľady prinášajú väčší priestor, lepšiu prehľadnosť, orientáciu a nový dizajn.

Malacké pohľady si budú aj naďalej všímať históriu, budú za Vás nazerať do miest, ktoré nepoznáte, budú si všímať zaujímavých ľudí, ktorí ovplyvňujú život v našom meste ale najmä sa budú naďalej pozorne rozhliadať okolo seba.

Malacké pohľady budú zvedavé, budú Vám prinášať množstvo postrehov a najmä fotografií. Mať o prehľad o tom, čo sa deje a čím mesto žije, je pre nás veľmi dôležité.

Malacké pohľady Vám prinášajú možnosť vyjadriť sa. Budeme radi, ak budete aj naďalej diskutovať o témach, o ktorých píšeme. Aby sme rozšírili priestor pre Vaše myšlienky a názory, pripravili sme pre Vás plnohodnotné diskusné fórum, v ktorom môžete prezentovať svoj postoj k aktuálnym témam, ktorými Malacky žijú.

Vítame Vás na Malackých pohľadoch.

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.