Hľadáme najpresnejší tip výsledkov volieb v Malackách

Komunálne voľby vyvolali tento rok veľmi živú diskusiu, či už o programoch, osobnostiach kandidátov, ale tiež o tom, AKO TO DOPADNE. Zaznamenali sme záujem viacerých skupín tipovať výsledky volieb v Malackách – preto sme vytvorili jednoduchý formulár, kde si môžte „natipovať“ výsledok volieb, či už zvoleného primátora, poslancov MsZ alebo účasť. 

Vaše (aj naše) tipy vyhodnotíme nasledovne:

CELKOVÝ VÍŤAZ: Vyhrá formulár súťažiaceho, ktorý uhádne čo najväčší počet zvolených kandidátov (primátor je bonifikovaný trojnásobne). V prípade viacerých tipujúcich s rovnakým počtom správnych tipov bude rozhodovať aj poradie zvolených kandidátov v obvodoch.

TIP ÚČASTI: Vyhrá formulár súťažiaceho, ktorý bude najbližšie skutočnej volebnej účasti (na 2 desatinné miesta).

V prípade, že máte záujem o špeciálnu cenu Malackých pohľadov pre každú z kategórií, zanechajte nám prosím aj email (nie je to však povinné). Pre jeden mail je možné vyplniť súťažný dotazník iba raz (resp. do úvahy bude braný iba ten posledný). Po voľbách prinesieme krátku štatistickú rekapituláciu tipov a oznámenie výsledkov. Príjemnú zábavu a veľa šťastia!

Tipovanie bolo ukončené 15.11.2014 o 20:00.

Táto súťaž nepodporuje žiadneho konkrétneho kandidáta ani skupinu kandidátov, ale propaguje voľby a snaží sa okrem prvku zábavy pozdvihnúť volebnú účasť.

3 komentárov
  1. Miroslav Konečný
    Miroslav Konečný hovorí:

    Len pre poriadok – súťaž sa skončí v sobotu 15.11.2014 o 20:00 – v rovnakom čase, keď sa zatvoria volebné miestnosti.

  2. Miroslav Konečný
    Miroslav Konečný hovorí:

    Výsledky súťaže:

    Najpresnejšie uhádol volebnú účasť Stanislav Osuský – jeho tip 34,02 sa od skutočnosti 34,09 % odchýlil iba o neuveriteľného 0,07 percentuálneho bodu. Blahoželáme!

    Pri tipovaní zvoleného primátora a poslancov bol najpresnejší Martin Macejka – správne uhádol zvoleného primátora aj 15 poslancov! Druhý tip v poradí bol o jedného poslanca neúspešnejší a na treťom mieste sa umiestnilo ďalších 9 tipujúcich so správnym tipom na primátora a 13 poslancov.

    Naše súťaže sa zúčastnilo celkovo 48 tipujúcich. Ďakujeme a tešíme sa na ďalšie úspešné projekty!

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.