Výnimočné chvíle

Život človeka postupne napĺňajú výnimočné chvíle. Bývajú jedinečné a dôvod ich vzniku je rôzny. K tým najvzácnejších chvíľam patrí moment tvorivosti. Zrazu to vidíte alebo počujete, cítite, vnímate a svojsky uchopujete. Ak k tomu príde, ťažko to nazvať inak ako pocit šťastia, nadšenia, naplnenia a neskôr bázeň, vďaka… Potom sa dá fungovať v každodennom kolobehu a stačí myšlienka na tento moment tvorivosti a energia a chuť sa vracia.

Štúdio mladých Divadla na hambálku Malacky: Mŕtvy frajer

Myslím si však, že ak sa nám v živote dostane chvíľa tvorivosti v prítomnosti ľudí, ktorí si navzájom myšlienky posúvajú, napĺňajú, povyšujú, zvažujú a vzájomne si medzi sebou načúvajú – je to dar.

Príprava posledného predstavenia Štúdia mladých Divadla na hambálku „Mŕtvy frajer“ bola pre mňa výnimočným časom s vôňou kávy v prítomnosti dobrých ľudí, jak talentom, tak srdcom. Prajem nám všetkým mať možnosť spolupracovať spolu, vzájomne si načúvať, s dôverou sa spoľahnúť, tešiť sa na každé spoločné stretnutie, aby ste sa aj napriek dlhým rokom, čo sa poznáte, mohli vzájomne prekvapiť, a k tomu sa veľmi dobre baviť.
Ďakujem vám 🙂

Štúdio mladých Divadla na hambálku Malacky: Mŕtvy frajer

Tvorivý tím predstavenia Mŕtvy frajer:
Rozália Habová, Stano Bellan, Rasťo Král, Milan Kojs, Jozef Klučár Beina Reifová
a Denis Šatan, Denis Farkaš, Karolína Reifová, Kristína Reifová, Jakub Lepiš, Dominik Jastrábek, Mirka Siváková, Vanessa Olexová, Laura Olexová, Stella Stupňanová, Karolína Králová, Tobias Král, Linda Pešková, Dominik Albrecht, Afrim Rizvanni, Mia Králová, Janka Klúčiková, Oto Divinský.
Za láskavej podpory: Krytstav, s.r.o., Summit Motors Slovakia, s.r.o., AutoDay, s.r.o.

Štúdio mladých Divadla na hambálku Malacky: Mŕtvy frajer

Foto: Ján Šíp

1 odpovedať
  1. Rozália Habová
    Rozália Habová hovorí:

    …chcela by som len potvrdiť,čo tvoria tvoje písmenká…boli to pre mňa krásne tvorivé prázdninové stretnutia s priateľmi…

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.