PF 2017 čitateľom Malackých pohľadov

Milí priatelia Malackých pohľadov,

Začína sa rok 2017 a tak dovoľte, aby som vám v mene nášho internetového magazínu a občianskeho združenia zaželal, aby bol pre vás výnimočný. Aby ste boli zdraví, spokojní a mali čas na všetky radosti života. A nech je nám spolu dobre v našom meste!

Budeme sa k tomu snažiť prispieť aj my. Naďalej budeme objavovať históriu a skryté pôvaby Malaciek, budeme sa zaujímať o verejné dianie, organizovať podujatia, publikovať a angažovať sa všade tam, kde je to potrebné. Prečo robíme vo voľnom čase túto trošku navyše? Máme radi naše mesto. Chceme, aby sa stávalo lepším miestom pre život.

Naše aktivity sa v minulom roku, okrem tradičných tém, zamerali na podporu iniciatívy Malacky na Kolo. Iste ste si všimli články, výzvy a ankety… Cieľom tohto všetkého je odľahčiť cesty a dosiahnuť takú bezpečnosť cyklistov v uliciach, že sa nebudeme báť pustiť deti do školy na bicykli. Prvými výsledkami sú lepšia formulácia potrieb, dialóg predstaviteľov mesta s cyklistickou komunitou a prvé konkrétne výsledky.

Rok 2014 bol vznikom Malackej Šošovice, rok 2015 iniciatívy Malacky na Kolo. V roku 2016 prinášali obidve svoje plody: radosť, hrdosť, spolupatričnosť, priestor pre aktivitu. Na týchto príkladoch je vidieť, že spolčovanie záujmov lokálnej komunity funguje, ak sú ľudi angažovaní, je ochota počúvať a spolupracovať. Nech sú povzbudením pre všetkých, ktorí chcú prísť s iniciatívami v oblasti susedského spolužitia, športu, kultúry a iných.

Môžte sa na nás obrátiť, radi podporíme vaše zámery a aktivity!

Čaká nás opäť rušný rok, kedy sa budú diať malé aj veľké veci. Hovorte nám vaše názory, komentujte, píšte, dávajte spätnú väzbu. Zdieľajte spomienky, fotky, príbehy. Zapojte sa do našich aktivít. Ponúknite vaše malacké pohľady prostredníctvom nášho webu.

Tešíme sa na 2017, zachovajte nám prosím vašu priazeň!

S úctou,

Miro Konečný

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.