Čo nás čaká v Malackách v sobotu?

V sobotu 27. mája bude v centre Malaciek rušno. Malacká šošovica bude spojená s Dňom detí. A chýbať pri tom nebudú ani Malacké pohľady. Pripravili sme prezentačný stánok s novými predmetmi s malackými motívmi, podieľame sa tiež na detskej verzii Historických potuliek Malackami.

V stánku Malackých pohľadov budú k dispozícii všetky doterajšie publikácie, ktoré naše združenie vydalo v uplynulých rokoch. Okrem toho magnetky s malackými motívmi, vrátane novinky.

Budete mať na výber aj tašky a tričká, niektoré s potlačou, iné ručne maľované.

Hneď ráno o deviatej odštartuje spred budovy bývalého mestského úradu na Radlinského skupina cyklistov. Budú ju tvoriť členovia iniciatívy Malacky na kolo podporení malými i veľkými Malačanmi. Prejdú okruh mestom a vrátia sa naspäť do centra.

Pre deti sú pripravené Historické potulky Malackami, pre tých väčších zase prehliadky krýpt pod Čiernym kláštorom.

Hlavným podujatím bude Malacká šošovica ako zvyčajne na Kláštornom námestí v parku. Okrem stánkov a sprievodných aktivít sa môžete tešiť aj na kultúrny program, ktorého najväčším lákadlom bude vystúpenie muzikanta Martina Geišberga, ale aj malackých hudobníkov.

Vedľa Malackej šošovice bude program pre deti pri príležitosti ich blížiaceho sa sviatku. Bohatý program je podrobne opísaný na poslednom obrázku. Deti budú mať možnosť využiť bezplatné maškrty či rozprávku v kine.

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.