Stroj času

prvomajka1.jpg

Pohľad na v poslednej dobe často diskutovaný úsek Ulice 1. mája, kde bola nedávno zavedená jednosmerná premávka. Aj na základe týchto dvoch porovnávacích fotografií (aktuálna bola odfotená v nedeľu doobeda) vidíme, že v minulosti takéto problémy s dopravou neboli.

prvomajka2.jpg

3 komentárov
  1. Maros
    Maros hovorí:

    Vlastne ma napada, ze 1.maja uz bola chvilu jednosmerka. Po dobudovani dialnice po Malacky a privadzaca do centra, bola nejaky cas (asi pocas budovania krizovatky) stiahnuta cela doprava jednym smerom na 1.maja a druhym smerom na Kukucinovu.
    Pamatnici ma mozno doplnia.

  2. Martin Marek
    Martin Marek hovorí:

    Spodná fotografia nádherne dokumentuje súčasnú situáciu. Trištvrte ulice, kde sa dá parkovať a kvôli ktorej je 1. mája jednosmerná, je voľnej, ale na chodníku sa veselo parkuje. Jednoducho len preto, že tí, ktorí chodia do toho podniku, nezaparkujú predsa o desať metrov ďalej, keď môžu priamo pred vchodom. A vôbec to nie ojedinelá situácia, je to tam skoro každý deň. Malacká parkovacia polícia by si mala trochu zodpovednejšie plniť svoje úlohy…

  3. Peter
    Peter hovorí:

    S tou jednosmerkou má Maros pravdu ,ale mne sa vybavujú pri pohlade na prvú fotografiu aj dlhé rady ludí pred zelovocom a mäsiarstvom.

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.