Stroj času – Hlavná križovatka

Pohľad z veže františkánskeho kostola v 60-tych rokoch minulého storočia. Park pri kostole mal väčšiu rozlohu ako dnes, križovatka bola oveľa menšia.

krizovatka01.jpg

Dnes je park zase väčší, čo sa týka výšky. Niektoré domy sú pôvodné, niektoré boli nahradené.

krizovatka02.jpg

1 odpovedať
  1. Anonym
    Anonym hovorí:

    . . za LIDLom bola vysekana asi polovica ZDRAVYCH, pre malacky DOMINANTU TOVRIACICH topolov . . je to HANEBNOST . . ABSOLUTNA . . a NEOSPRAVEDLNITELNA!
    . . pod ten cinom (informacia z eMTV) sa podpisalo MESTO MALACKY s pritakanim CHKO ZAHORIE . . na podpud vlastnika pozemku, ktorym su VOJENSKE LESY A MAJETKY
    . . obcania sa mozu len prizerat . . nanajvys PREHLTNUT absurdne argumenty typu: VZHLADOM NA VEK STABILITA STROMOV JE UZ SLABSIA A NAJMA PRO NEPRIAZNIVOM VETERNOM POCASI PADAJUCE KONARE MOZU OHROZIT MAJETOK A ZIVOT LUDI (cit. eMTV) . . stale ta ista populizmom presiaknuta pesnicka . . A TAK DALEJ . . .

    TRIKRAT HANBA . . ZA KAZDY PORAZENY STROM . . NADHERNY PRIKLAD AKO SA TU A MALACKACH VYSPORIADAVAME SO STAROSTLIVOSTOU O MESTSKE ZIVOTNE PROSTREDIE . . ESTE PAR SUPERHYPERMARKETOV . . ZBYTOK SA MOZE ZALIAT BETONOM A MAME TU OZAJ DOBRE MIESTO PRE ZIVOT . .

    TO JE OZAJSTNY A OBLUDNY STROJ CASU

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.