Malacká šošovica má svoj web, môžete sa prihlásiť na najbližšiu

Vyrábate voňavé mydlo, pestujete zeleninu bez chémie alebo sa venujete aktivitám, ktoré zlepšujú život vo vašej komunite? Tento rok máte opäť príležitosť ukázať celému mestu čo sa vo vás skrýva! Prvá tohtoročná Malacká šošovica privíta svojich návštevníkov už onedlho. 

Druhý ročník úspešného podujatia, ktoré podporuje všetkých šikovných Malačanov a spája občiansky sektor v Malackách, sa tento rok uskutoční v troch termínoch. Jarná šošovica otvorí svoje brány už 18. apríla, letná 20. júna a posledná jesenná šošovica 19. septembra. Všetky tohtoročné Šošovice nájdu svoje stále miesto v parku na Kláštornom námestí v Malackách.

Súčasťou Malackej šošovice budú okrem originálnych trhov s ručne vyrábaným tovarom i rôzne druhy tvorivých workshopov, prezentácia aktivít malackých občianskych združení, výstavy miestnych umelcov, fotografov, prednášky s témami týkajúcimi sa histórie Malaciek, ale aj praktickými ukážkami občianskeho aktivizmu a zrealizovaných projektov.

O Malackej šošovici sa viac dozviete aj prostredníctvom našej internetovej stránky na adrese www.malackasosovica.sk. Ak máte záujem sa podujatia zučastniť ako predajca, prihlásiť sa môžete cez elektronický formulár na našej stránke, a to najneskôr do 25. marca 2015.

Došošovicovania, priatelia!

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.