Malacká šošovica už túto sobotu!

Už túto sobotu sa v parku na Kláštornom námestí v Malackách stretneme na v poradí už piatej Malackej šošovici.

V sobotu od deviatej hodiny bude na vás čakať takmer štyridsať stánkov a mnohí z predajcov prídu na Malackú šošovicu po prvý raz. Okrem ručne vyrábaných výrobkov si budete môcť kúpiť aj čerstvú zeleninu či kvety, kvalitnú slovenskú hydinu a po prvý raz aj výborný záhorácky med. Ak sa chcete dozvedieť viac o včelách a mede, určite navštívte stánky našich včelárov – pripravili si pre vás niekoľko veľmi zaujímavých prekvapení.

Neoddeliteľnou súčasťou Malackej šošovice je aj bohatý sprievodný program. Ráno si v parku zacvičte yogu, naučte sa žonglovať s Cirkus-Kusom a mamičky si zase môžu vyskúšať posilňovanie spolu s ich malými ratolesťami. A presne na poludnie môžete navštíviť aj krypty pod kláštorom.

V detskej zóne vás okrem už tradičných živých ovečiek čaká aj obľúbená ľukostreľba, chodenie po lane, Montessori a zážitkové aktivity či maľovanie na tvár. Môžete si vyrobiť vlastnú pieskovú mandalu alebo upliesť z kvetov a bylín krásny svatojánsky venček. Zážitok z Malackej šošovice zlepší pre rodiny s malými deťmi aj naša novinka – k dispozícii bude priestor, kde budú môcť svoje dieťatko v súkromí prebaliť či nakŕmiť.

Určite nezabudnite navštíviť aj sprievodný program v šiatore – čaká na vás prezentácia zástupcu primátora o plánoch mesta v oblasti cyklotrás, návštivi nás “ujo Včelička” pán Dobrovodský aby nám porozprával o včelároch v Malackách a o Včelnici, Trvalka si pre nás pripravila prednášku o rešpektujúcom rodičovstve a na záver sa dozvieme viac o tom, ako prebieha záchrana a obnova Plaveckého hradu.

Skvelý program vás čaká aj na pódiu – presný program nájdete na našom plagáte.

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.