Malacké pohľady už aj v knižnej podobe

Po vyše troch rokov existencie Malackých pohľadov sme pripravili pre našich čitateľov, ale i pre všetkých, ktorí majú Malacky radi, malé prekvapenie. Výber najzaujímavejších článkov zverejnených počas troch rokov existencie Malackých pohľadov uzrel svetlo sveta už aj v knižnej podobe.

Vyše stoosemdesiat strán textu a fotografií v pevnej väzbe je rozdelených do dvoch častí – História a Ekológia. V prvej časti nájdete výber článkov zo série Genius loci a iných zaujímavých textov a fotografií venujúcich sa histórii mesta a druhá časť – Ekológia sa venuje územiam európskeho významu v okolí Malaciek.

Zároveň si Vás dovoľujeme pozvať na prezentáciu knihy, ktorá sa uskutoční v stredu dňa 27. 1. 2010 o 18.30 hod. v spoločenskej miestnosti v priestoroch Gymnázia Sv. Františka Assiského v Malackách. Knihu za cenu 5 EUR si môžete zakúpiť priamo na prezentácii, neskôr spresníme aj predajné miesta v Malackách, kde si ju budete môcť nájsť.

Taktiež ponúkame možnosť objednať si knihu na dobierku na adrese malackepohlady@centrum.sk za rovnakú cenu + poštovné, prípadne sa dohodnúť na osobnom odbere. Samozrejme nie je problém knihu doručiť aj záujemcom mimo Slovenska.

2 komentárov
  1. PaV
    PaV hovorí:

    Vynikajúci počin. Nádherné grafické spracovanie, zaujímavý a čítavý obsah. A za 5 € – ako zadarmo. Len jediná výhrada – neúplná tiráž.

  2. Jana Zetkova
    Jana Zetkova hovorí:

    Ďakujem za túto super knihu, ktorá by mala byť v knižnici každej malackej domácnosti. Držím palce

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.