Zapojte sa do rozvoja kultúry v Malackách

Komisia pre kultúru a cestovný ruch pri mestskom zastupiteľstve v Malackách vyzýva obyvateľov mesta a regiónu na zapojenie sa do dotazníkového prieskumu. Výsledky budú použité pri tvorbe nového strategického dokumentu, ktorého cieľom je dlhodobý rozvoj kultúry v meste.

Oblasť kultúry v Malackách nemala v uplynulých rokoch spracovaný podobný dokument. Vytvorenie koncepcie rozvoja kultúry by malo znamenať zlepšenie podpory oblasti kultúry zo strany mesta a vôbec rozvoj podmienok pre kultúru. Do tejto oblasti spadá umelecká tvorba a jej prezentácia (hudba, tanec, divadlo, literatúra, výtvarné umenie), podujatia, infraštruktúra, ľudová kultúra a kultúrne dedičstvo.

Dokument nadviaže aj na iné strategické dokumenty – Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja Bratislavského samosprávneho kraja (BSK), aktuálne pripravovaný Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja mesta Malacky a rovnako pripravovanú Stratégiu rozvoja kultúry BSK. Tvorcovia sa inšpirujú aj nedávnou Stratégiou BSK, vytvorenou v roku 2015.

Vyplnenie online dotazníka zaberie približne päť minút, zapojiť sa môžete do konca októbra 2021.

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.