Sketch schow

Milí milovníci aprílových žartíkov a šialeností všetkého druhu, srdečne vás pozývame na retro- mini muzikál o krásach socializmu, v hlavnej úlohe uvidíte žuvačky Pedro, tuzexové bony  a iné výdobytky predrevolučných čias. To všetko so skvelými retro songami v podaní mladých bratislavských divadelníkov z Divadla Pod kostolom. Na stretnutie s vami sa tešia 8.apríla o 17,30 v hoteli Atrium. NIM

4 komentárov
  1. M!ro
    M!ro hovorí:

    Muzikál o krásach socializmu?? Vracať sa s nadšením do čias minulých, do čias neslobody a úpadku?? No neviem, reziduí tých čias tu máme dosť aj bez toho, aby sme chceli…

  2. cc
    cc hovorí:

    Byty za 20 tisic, škodofky a trabanty na ulici, minimalna kriminalita, istota roboty…kup si dnes byt, auto a do 60 tky máš čo robiť ale fasa možeš cestovať a kúpiť si čo chceš, nejsom privrzenec sociku ale mam pocit ze sa zilo jednoduchsie vtedy….

  3. Tomáš R
    Tomáš R hovorí:

    cc: zrejme si ten socík nezažil, však? máš pocit, že sa vtedy žilo jednoduchšie, keď si povedal svoj názor a následne ťa zatvorili, resp. o tebe vedeli a bol si sledovaný na každom kroku?? Vysvetli mi, prečo si myslíš, že sa žilo jednoduchšie. Áno, žilo, lebo bežný človek sa prispôsobil a naučil žiť podľa nejakej šablóny..

  4. cc
    cc hovorí:

    zažil a čo potreboval si verejne povedať že husak je……ano blba šablona, neska nemaš šablonu každemu je šecko jedno, vypraval som o dostupnosti niecoho na co dnes robíš a šetríš 30 rokov ….a ty si nebol obyčajny človek??? ktory radšej držal hubu?

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.