Fotohádanka (3)

Dnes máme ďalší príspevok do rubriky Fotohádanka. V tejto rubrike nekončí diskusia správnou odpoveďou – ide skôr o doplnenie informácií k fotke, preto je koniec otvorený. Farebná fotka naznačuje, že zachytená udalosť neprebiehala veľmi dávno. Veríme, že sa so spomienkami podelíte s ostatnými a tešíme sa, čo sa dozvieme.

9 komentárov
  1. miroslav
    miroslav hovorí:

    hmm pan dekan, a v zadu este nestoji ani inkubator.. tie deti mozu byt kludne aj v mojom veku (35)

  2. Majo
    Majo hovorí:

    Podľa mňa to sú členovia sekty ÓM ŠINRIKJÓ. Asi sa chystajú na teroristický útok.

  3. jozo
    jozo hovorí:

    hm predpokladam ze ide o prve svate primanie kedze su to deti a oblecene v bielom so sviecov… ide o dost davnu dobu kedze v zadu stoja listy nemisto ktorych tam je teraz Stefanik bok kde je teraz basta este bastou neni a vzadu este fakt nestoji inkubator….

  4. Mária Dobrovodská
    Mária Dobrovodská hovorí:

    Na fotografii je pán dekan Pokopec, správca farnosti, ktorý prišiel do Malaciek na jeseň v roku 1991 a pôsobil tu 16-17 rokov. Podľa jeho vlasov usudzujem, že fotografia je z prvých rokov jeho pobytu v Malackách. … tú „sektu“ si , prosím, odpustite. ide o prvé sv. prijímanie detí- tretiakov ZŠ.Na pána Pokopca majú malačania dobré spomienky a aj on má Malacky rád. Často sa sem vracia pri rôznych príležitostiach. Momentálne pôsobí v Šenkviciach.

  5. ja
    ja hovorí:

    moje sv.prijímanie 🙂 rok si presne nepamätám, asi 1992-93, na fotke je Zuzka Macejková, mňa nevidno 🙂

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.