V Sološnici bude opäť Festival na 4 sudoch

Milí naši budúci návštevníci, diváci, čitatelia. Je to neuveriteľné, ale pripravujeme už 3. ročník Festivalu na 4 sudoch, ktorý sa bude konať 12.9.2020 na námestí v Sološnici. Náš festival je malou, ale milou umeleckým akciou, ktorá si zachováva rodinnú atmosféru a celý jej program sa odohráva na sološnickom námestí. Aj to sú dôvody, pre ktoré sme sa ho rozhodli zorganizovať aj napriek celospoločenskej situácii spojenej s pandémiou. Samozrejme, s veľkým dôrazom na dodržanie všetkých potrebných hygienických opatrení.

Festival na 4 sudoch

Tento rok sme sa opäť snažili vytvoriť program pre celú rodinu. Uvidíte predstavenie pre deti od Divadla Veteš, zahrajú vám Funny Fellows, podebatujeme s mladou hereckou hviezdou Dávidom Hartlom a opäť budete mať možnosť kvízovať, maľovať či bubnovať s lektormi zo školy Rytmika. Novinkou bude chill out stan, ktorý podporilo kníhkupectvo Martinus rôznymi zaujímavými knižnými novinkami a zároveň v ňom bude prebiehať swap kníh – dones knihu, zober novú!

Festival na 4 sudoch

Veľmi sa tešíme aj z účasti stand-upu a debaty Pohni hlavou, ktorú vedú Tomáš Hudák a Jakub Gulík. Budú rozprávať o hoaxoch a kritickom myslení. Príde nám zahrať aj Braňo Jobus s pánom bratom a nebude chýbať ani nová inscenácia Sološnických divadelníkov.

Festival na 4 sudoch

Po zotmení si užijeme ohnivú šou a večer zakončíme kinom pod hviezdami. Bude veľa workshopov – pre malých aj veľkých. Bude veľa dobrého jedla – napr. domáce slíže a fazuľová polievka, dolanské Vína z mlyna a dobrá káva. Na námestí sa zjaví veľké slamené bludisko a dievčatá aj dámy si budú môcť nechať zapliesť parádne vrkoče. A to nie je ani zďaleka všetko, ale necháme vám zopár prekvapení, keď prídete. Vstupenky nepotrebujete, u nás je to všetko zadarmo.

Ak vás náš program zaujal, najviac sa nám odvďačíte tým, že prídete a že budete informáciou o nás šíriť ďalej. Aby vám nič neušlo, sledujte našu udalosť na facebooku „Festival na 4 sudoch 2020“ aj profil instagrame „festivalna4sudoch“.

Tešíme sa na Vás!

Časový plán Festivalu na 4 sudoch 12.9.2020

11:00 – 12:00 koncert FunnyFellows

12:00 – 12:30 predstavenie Žofka a Žofka

13:00 – 14:00 debata s Dávidom Hartlom

14:00 – 15:00 bubnovačka s Rytmikou na námestí

15:00 – 16:30 KVÍZ (vnútri KD)

15:30 – 16:00 predstavenie O psíčkovi a mačičke

16:30 – 17:30 Pohni hlavou! Stand-up o kritickom myslení

18:00 – 19:00 predstavenie Sološnických divadelníkov

19:30 – 20:30 koncert Braňa Jobusa a Vrbovských víťazov

20:30 – 21:15 Ohňová show Drsňošou

21:30 kino pod hviezdami

Celodenný program:

  • Martinus knižný chill-out stan (výmena kníh, požičanie nových kníh od kníhkupectva Martinus, výroba pexesa)
  • Zapletanie vrkočov
  • Labyrint na námestí
  • Rozprávkové postavičky na chodúľoch
  • Vylepši si svoje staré tričko vlastonu grafikou linorytu! (prines tričko so sebou)
  • Maliarsky workshop
  • Stánok plný spoločenských hier
  • Veľké vymaľovávanky na námestí
  • Tvorivé dielne
  • A ešte veľa iného.
Festival na 4 sudoch
0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.