Postrehy čitateľov (12)

Rozhodli sme sa dať priestor aj našim čitateľom, ktorí sa nám občas ozvú so svojimi postrehmi týkajúcimi sa Malaciek. Nechceme príspevkami v tejto rubrike nikoho kritizovať, skôr by sme takto chceli upozorniť na niektoré záležitosti, o ktorých iní možno nevedia. Bez ohľadu na to, či ide o pozitívne alebo negatívne postrehy.

Čitateľ nám pred pár dňami napísal: „Ten, kto jazdí po Továrenskej ulici, si určite pri firme Fritz všimol (a hlavne pocítil) novú jamu, ktorá sa tam objavila. Zrazu a z ničoho nič… Hoci nie tak celkom. Niekedy okolo konca mája tam „špecializovaná “ firma pokladala potrubie technológiou, ktorá ho umožňuje položiť bez narušenia vozovky. Tentokrát to ale nebolo až tak celkom bez narušenia, preto sa firma rozhodla svoju chybu napraviť. Trocha betónu do najväčšej jamy a hotovo. Všetci sú spokojní, až na nás a naše autá. Ale mohlo by to vadiť aj mestu, ktoré pred dvoma rokmi z našich daní zrekonštruovalo za 26 717 520,88 Sk túto cestu. Alebo nie?“

5 komentárov
  1. j.jozef
    j.jozef hovorí:

    Súhlasím s autorom. Jazda týmto smerom si v danom úseku vyžaduje zvýšenú pozornosť. Inak si poškodíte podbozok alebo prídete o zuby. Je to o to horšie, že týmto smerom bude 4 mesiace vedený obchvat mesta (reonštrukcia mostného telesa v meste).

  2. Dominikl
    Dominikl hovorí:

    Uplna pravda, dnes som tu jamu chytil, nastasrtie som odbacal do swedwoodu tak to moc nebolelo. Som zvedavi ako dlho to tak zostane.

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.