Postrehy čitateľov (11)

Rozhodli sme sa dať priestor aj našim čitateľom, ktorí sa nám občas ozvú so svojimi postrehmi týkajúcimi sa Malaciek. Nechceme príspevkami v tejto rubrike nikoho kritizovať, skôr by sme takto chceli upozorniť na niektoré záležitosti, o ktorých iní možno nevedia. Bez ohľadu na to, či ide o pozitívne alebo negatívne postrehy.

Čitateľ nám poslal fotku a k nej komentár: „Pred pár dňami, keď bolo pekne, som vytiahol môjho veterána a bol som sa previezť len tak v okolí. Pri vození som si všimol, že opravujú diaľničný most a nedalo mi sa prísť pozrieť bližšie. Na fotke vidieť, že aj posledné živočíchy, čo žili v Maline, už dnes nežijú. Okrem toho ťažkého mechanizmu si tam ešte aj majstri umývajú všetok vercajch od farby, cementu a olejov, čo používajú pri rekonštrukcii mosta.“

6 komentárov
  1. Martin Marek
    Martin Marek hovorí:

    Vôbec ma to neprekvapuje. Arogancia vo vztahu k svojmu okoliu a prirode je v poslednej dobe podla mna coraz horsia. Toto je len jeden z prikladov. Lesy v okoli mesta mozno kedysi byvali prijemnym miestom na relax, ale dnes su bohuzial vo velkej miere jednou velkou skladkou a je uplne jedno, ktorym smerom idete. Neuveritelne mnozstvo bordelu vsade naokolo. A to samozrejme este nehovorim o rozsiahlej holorubnej tazbe, z casti spojenej aj so slavnym priemyselnym parkom, ktory doteraz ziva prazdnotou. Ak idete niekde na bike alebo behat do okolia, s velkou pravdepodobnostou budete uskakovat pred motorkarmi, stvorkolkarmi (casto malymi detmi !) alebo inymi vlastnikmi terennych aut, ktori sa idu vyventilovat do okolia, pripadne mieria k svojim posedom. A to je len par prikladov.

    Malacky namiesto toho aby sa profilovali ako turisticky atraktivna oblast blizko hlavneho mesta sa stavaju len spinavou priemyselnou periferiou Bratislavy.

  2. David M
    David M hovorí:

    S tymto sa neda nieco robit?Ved foto je kvazi dokaz o znecistovani ziv.prostredia

  3. Vojto
    Vojto hovorí:

    Na fotke som si všimol, že v Maline je zaparkovaný pracovný stroj. Ale to, že na nej nie je vidieť žiadne živočíchy ešte neznamená, že tam nie sú. Samozrejme že odsudzujem spôsob zaparkovania mašiny. Ale táto fotografia nedokazuje, že tam žiadne živočíchy nie sú. P.S. Predpokladám, že zver v okolí, kde sa pohyboval „čitateľ“ na svojom veteráne, skákala od radosti, že sa tam preháňa niekto aj na ľahšoh mechanizme ako ten, čo je na foto.

  4. jojo
    jojo hovorí:

    citatel sa na veterane previezol raz ale tento stroj tam stoji kazdy den uz pomaly tyzden ked nie viacej

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.