Malacký volejbal vstupuje do bojov o titul

Pre mužské a ženské volejbalové družstvo malackého Strojára sa chýli sezóna 2006/2007 ku koncu. Slovenská volejbalová extraliga vygraduje zápasmi v play off. Na našu radosť sa do záverečných bojov o titul slovenského šampióna prebojovali naši muži i ženy. Oba tímy si vybojovali postup do play off v záverečných kolách základnej časti. Zachránili tak i svoju existenciu v budúcom ročníku extraligy. Po základnej časti však obe družstvá figurujú na spodných priečkach tabuľky a vo štvrťfinále budú bojovať s mimoriadne silnými družstvami.


Prebiehajúca sezóna priniesla nový model súťaže. V mužskej i ženskej lige prvé dva tímy z predchádzajúceho ročníka nehrali zápasy v slovenskej extralige, ale v tzv. Stredoeurópskej volejbalovej lige. Po skončení základnej časti sa tieto družstvá zapoja do bojov v play off, ako najhorúcejší kandidáti na titul. Mužský výber Strojára Malacky obsadil v lige šieste miesto, posledné, ktoré im zabezpečilo postup. Po pridaní mužstiev VKP Bratislava a Nové Mesto nad Váhom sa naši volejbalisti pustia do kolotoča bojov v play off z ôsmeho miesta. Podobne sú na tom ženy, ktoré skončili o priečku vyššie. Štvrťfinále ligy sa začína 10. marca, obe naše družstvá začínajú svoje zápolenie v Bratislave. Muži, ako ôsmy po základnej časti, „vyfasovali“ za súpera podľa pravidiel majstra z minulého roku VKP Bratislava. Ženy tiež nebudú mať na ružiach ustlaté, ich súperom bude Slávia UK Bratislava. Hrá sa na tri víťazné zápasy. Naše tímy odohrajú dva zápasy v Bratislave a jeden doma. O zápasoch v play off vás, milí čitatelia, budeme informovať.

1 odpovedať
  1. trener
    trener hovorí:

    Pekný deň

    Som tréner volejbalu pri VO TJ Strojár Malacky. Prostredníctvom vašej stránky by som chcel pozvať do našich družstiev vysoké, šikovné dievčatá z celého okolia Malaciek. Hľadáme dievčatá vo veku 10-15 rokov. V prípade záujmu môžete zavolať na tel: 0903 128 065. Ak máte záujem dozvedieť sa o nás niečo bližšie nájdete to možno na stránke http://www.volejbalovejuniorkymalaciek.estranky.cz

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.