Nové predstavenie Hambálkovcov – Muž mojej ženy

Divadlo na Hambálku má opäť nové predstavenie  – už druhé v tomto roku. Po ôsmich ženách sa tentoraz na javisku objavia dvaja muži so zdanlivo jasným zadaním – odhalená nevera v manželstve.

 

Prichádza Muž mojej ženy, stretnutie ďalekého východu a ďalekého západu.

Aj táto situácia môže mať rôzne podoby. V divadelnej hre od súčasného chorvátskeho dramatika Mira Gavrana sa o tom môžu presvedčiť najnovšie aj diváci v Malackách. V podaní talentovaných ochotníkov z DNH pod režisérskym vedením Vlada Zeteka sa stretnutie dvoch mužov rozvinie v zaujímavý príbeh s priestorom pre emócie, hravosť aj akciu. A ako sa na dobrú komédiu patrí, aj vypäté situácie sa končia smiechom publika.

Dvaja herci dokážu hodinu a pol baviť sálu plnú ľudí bez toho, aby boli prvoplánovo vulgárni, nezmyselne dvojzmyselní alebo skĺzli do klišé. Hravý jazyk v dvoch nárečiach dobre sedí do úst a klobúk dole a všetka česť pred Záhorákom hovoriacim po východniarsky! 🙂

Po dvoch premiérach, ktoré sa odohrali počas uplynulého víkendu, sa najbližšie predstavenie pre verejnosť bude hrať v sobotu 27. 11. o 19.00 h. v Kulturním domečku. Lístky sú stále za symbolickú cenu 2,50 €.

1 odpovedať

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.