Solokovňa ožila Hexom

Hudobná scéna v Malackách opäť ožíva! V priestoroch Solokovne sa začína séria koncertov. Skupina organizátorov okolo Braňa Ortha a Ota Divinského sa pustila do projektu Sokolovňa Live.Jeho cieľom je obnoviť klubovú scénu a nadviazať na bohaté hudobné a kultúrne dianie spred niekoľkých rokov. Streetfest, ENEM klub a Klubík boli ich najviditeľnejšími počinmi, na ktoré sa doteraz spomína.

Nedali sa odradiť ani tradičným malackým nezáujmom zo strany divákov, ktorý si „zlízli“ dve nedávne podujatia – letný UV Fest a Undergroudový 17. november. Snáď sa im bude dariť lepšie!

Pilotný koncert sa konal v sobotu 8. decembra 2012 – návštevníkov privítala formácia Perný a Kollár svojím nenapodobiteľným inštrumentálnym prejavom a kvalitnou improvizáciou. Na pódiu ich postupne doplnili ďalší hudobníci aj speváčka Kika z Malaciek.

Diváci boli naladení, bar fungoval a tak okolo dvadsiatejdruhej mohli začať svoj koncert aj hlavní hudobní hostia – HEX. Na začiatku si vzali na pódium Braňa Ortha a podporili jeho inicitívu a zaželali Sokolovni veľa dobrých koncertov. Nálada bola veľmi priateľská, občerstvenie sa podávalo aj priamo na pódiu 🙂

Hexáci zahrali svoje osvedčené hity, do adventnej pohodovej atmosféry pridali aj pár novších pesničiek. Návštevníci sa výborne bavili a ak sa budú riadiť odporúčaním Petra „Ďuďa“ Dudáka – aby na ďalšie koncerty priviedli aj svojich známych a známych známych, tak sa možme s Sokolovni tešiť aj na ďalšie skvelé koncerty! Ďakujeme!!

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.