Stroj času – Námestie SNP

Námestie SNP pri ZŠ Dr. Jozefa Dérera v časoch, keď tam ešte nebola poriadna cesta, park, pamätník SNP, dvojkríž… Dnes pri pohľade na monumenty z Ulice M. R. Štefánika „zavadzia“ zeleň.

snp1.jpg

snp2.jpg

6 komentárov
  1. Mival
    Mival hovorí:

    Chlapi, tak do toho by som vobec nevrtal a prispevok stiahol….bol genialny tah, ze sa podarilo aj vlka nazrat aj kozu uchranit, teda umiestnit ten vytvor tak, ze ho z cesty nie je vidiet…ked si to precita pan Breza zo SNS bude pozadovat tie tuje odstranit…..mlcat je zlato, ZLATO

  2. M!ro
    M!ro hovorí:

    Mival, chalani, mate pravku. Hlavne vsak pri pohlade zo severo-vychodu zavadzia skola! To by bola parada, mat tak dvojkriz na cistinke s rozmermi 100x 100 metrov.. Podla mna treba skolu aj budovy v okruhu 100 m okolo tejto pychy slovanstva v karpatskej kotline ZBURAT. Zelen bude len korunovat dielo.. Priority musia byt jasne…

  3. M!ro
    M!ro hovorí:

    Apropos, je pan Breza citatelom tohto blogu? Pan Breza, ak nas pocujete, ohlaste sa prosim… Mohli by sme si podiskutovat o potrebnosti dvojkriza v Malackach.

  4. Anonym
    Anonym hovorí:

    Kríž je treba! O tom niet pochýb. A správne niekto poznamenal, že ho nie je vidieť. Tak ktorý ch-j ho tam umiestnil! Náš dvojkríž aby nebol vidieť?! Hanba nám Malačanom. Tak na čo čakáme! Hor sa do roboty. Zoberme lopaty a premiestnime ho tam kde bude riadne vidieť. Záhorie to sú samé lesy a rovina, tu nevynikne. Ale na strednom Slovensku je holých kopcov neúrekom. Tam tie dvojkríže celkom pasujú. A my si miesto dvojkríža zasadíme Brezu. Tiež už začína byť symbolom.

  5. Mi§an
    Mi§an hovorí:

    Jedine co ma na komentaroch k tejto fotke tesi je fakt, ze Malacky nie su sucastou karpatskej kotliny. Ta zacina a konci hrebenom Malych Karpat, nie? Povazujem sa viac za obyvatela Viedenskej panvy ako Karpatskej kotliny, aspon teda geograficky.

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.