Kino Záhoran má novú webstránku

Dnes bola spustená nová webstránka malackého kina. Zmenila sa tiež adresa, aktuálna znie www.kinomalacky.sk. Hlavnou novinkou je možnosť zaplatenia lístkov cez internet.

Postup je jednoduchý. Vyberiem si film, kliknem na symbol nákupného košíka a otvorí sa nové okno. V ňom si vyberiem miesto, kde chcem sedieť, kliknem na „Pokračovať“, v nasledujúcom kroku zadám svoje meno a priezvisko a tiež mejlovú adresu, kam mi bude doručený variabilný symbol, identifikujúci platbu. Dám háčik ako súhlas s obchodnými podmienkami kina a kliknem na „Platba kartou. V novom okne vyplním požadované údaje, potrebné na platbu. Kliknem na „Zaplatiť“. Tým je platba zrealizovaná a zostáva vyzdvihnúť si vstupenky priamo v pokladni kina. Na identifikáciu slúži práve číslo, uvedené ako variabilný symbol.

Ďalšou novinkou stránky je rozšírenie obsahu (a zároveň možnosti transakcie cez internet) o divadelné predstavenia a koncerty, organizované Mestským centrom kultúry Malacky. Nová stránka je prehľadná, samozrejmosťou sú trailery k filmom a rebríček najnavštevovanejších filmov.

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.