Malačan Denis Farkaš bude účinkovať na Kremnických gagoch

Malackí divadelníci pokračujú v úspechoch a všímajú si ich aj odborníci. Aktuálne dostal poctu člen Štúdia mladých Divadla na hambálku Denis Farkaš, ktorý v auguste vystúpi na festivale Kremnické gagy.

Na základe odporúčania odborných spolupracovníkov festivalu ho Nominačná komisia Akadémie humoru nominovala na 35. ročník Festivalu humoru a satiry Kremnické gagy 2015.

Denis sa predstaví v komponovanom programe KOŇA JEHO s prednesom uvedeným na postupových kolách Hviezdoslavovho Kubína 2015. Nominačnú komisiu zaujal so svojim svojským prejavom a textom od skvelého francúzskeho autora M. Houellebecqa: Zostať na žive.

„Vnímam Denisovu nomináciu ako mimoriadne ocenenie jeho talentu, pretože sa mu tejto pocty dostalo už po druhýkrát. Nominácia ma teší o to viac, že sa rozhodovalo medzi Denisom a Jozefom Klučárom, ktorý je taktiež z Divadla na Hambálku. Spolupracovať s Denisom a Dodom bolo inšpirujúce a nepochybujem o tom, že aj naďalej bude. Nájsť „správny“ umelecký text pre také silné osobnosti je pre mňa výzvou,“ povedala Beina Reifová.

Kremnické gagy budú prebiehať od 28. do 30. augusta 2015. Tento rok na festivale vystúpia aj herecké osobnosti ako Bolek Polívka, Milan Lasica, Milan Kňažko a ďalší.

MP-denis-farkas

1 odpovedať
  1. Maros
    Maros hovorí:

    Pekny uspech, gratulujem a drzim palce do Kremnice.

    P.S.
    Od Houellebecqa som nic necital :(, skusim to napravit

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.