Víťazstvo Tadeáša Voltemara v ExtraBoxing lige

V sobotu 29.02.2020, v deň volieb do Národnej rady Slovenskej republiky, sa v Bratislavskom Ružinove konalo 2. kolo ExtraBoxing ligy. Ligy sa zúčastnilo 14 oddielov prevažne zo Západného Slovenska vrátane oddielu BC RTJ Malacky a jedného oddielu z Moravy.

Tadeáš Voltemar
Tadeáš Voltemar (Foto: BC RTJ Malacky)

BC RTJ Malacky reprezentoval zverenec trénerov Roba a Aliho Reisenauerovcov, straší dorastenec v hmotnosti do 56 kg, Tadeáš Voltemar. Diváci mali možnosť vidieť 24 duelov vo všetkých vekových a rodových kategóriách.

Modrý Sebastian Ružovič vs červený Tadeáš Voltemar BC RTJ Malacky
Modrý Sebastian Ružovič vs červený Tadeáš Voltemar z BC RTJ Malacky
(Foto: BC RTJ Malacky)

V šestnástom dueli nastúpil do ringu zástupca BC RTJ Malacky Tadeáš Voltemar proti Sebastiánovi Ružovičovi z BC Galanta. Duel dvoch začiatočníkov trval len jedno kolo, v ktorom dominoval boxer BC RTJ Malacky. Do druhého kola tréneri BC Galanta svojho zverenca už nepustili a tak verdiktom vzdaním v II. kole zvíťazil Tadeáš Voltemar.

Víťazstvo Tadeáša Voltemara v 2 kole vzdaním súpera BC Galanta Sebastiana Ružoviča
Víťazstvo Tadeáša Voltemara v 2. kole vzdaním súpera BC Galanta Sebastiana Ružoviča
(Foto: BC RTJ Malacky)
Tréner Robo Reisenauer, Tadeáš Voltemar Tréner Ali Reisenauer
Zľava tréner Robo Reisenauer, Tadeáš Voltemar a tréner Ali Reisenauer
(Foto: BC RTJ Malacky)

Skvele zorganizované podujatie podporili významné osobnosti nielen boxu, vrátane televízie Ružinov. Olympijský víťaz v boxe Janko Zachara, Dušan Bučko bývalý reprezentačný tréner SR v boxe, JUDr. Peter Korec bývalý boxer a autor mnohých kníh, Martin Straszer bývalý reprezentant ČSSR v boxe, Jozef Ferenci 8 násobný M.-ČSSR v boxe, Erik Tlkanec 6 násobný M.-SR v boxe, Ivan Zelenák dlhoročný funkcionár boxu na Slovensku, reprezentačný tréner ČSSR a nestor Galantského boxu. Ďalej primátor a viceprimátor Ružinova, Hokejisti HK Ružinov 99 s ich prezidentom, ktorí v ringu odovzdali ocenenie Jankovi Zacharovi za zásluhy o rozvoj športu na Slovensku.

Ali Reisenauer s Jankom Zacharom
Ali Reisenauer so svojim bývalým trénerom a olympijským víťazom Jankom Zacharom
(Foto: BC RTJ Malacky)

Tréneri BC RTJ Malacky
Robo a Ali Reisenauerovci

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.