Malacké pohľady oslavujú tretie „narodeniny“

V čase začiatkov stránky ani jeden zo zakladajúcich autorov nemal predstavu, ako dlho bude fungovať.  Dnes však môžeme povedať, že Malacké pohľady pomaličky štartujú štvrtý rok svojho pôsobenia.
emko.jpg Za uplynulé obdobie na stránky prispelo veľa ľudí, či už ako autori textov alebo fotografií. Nesmieme zabudnúť ani na vlastníkov historických fotografií. A svojimi postrehmi prispeli aj komentátori článkov. Počas týchto troch rokov si stránka našla svoje miesto v malackom mediálnom priestore, má stálych čitateľov. Medzi nimi sú priaznivci, ale aby to bolo vyvážené, máme aj veľa kritikov. Chceme poďakovať všetkým.

Pri príležitosti „narodenín“ vám prezradíme novinku. Aktuálne pripravujeme knižné vydanie výberu článkov z Malackých pohľadov. Tých je na stránke naozaj dosť, do dnešného dňa už viac ako 400. Väčšina článkov v  knižnej podobe bude pochádzať z rubrík história a ekológia. Vydanie knihy bude možné vďaka podpore nadácie Pro Malacky a občianskeho združenia MLOK.

Veríme, že spolu vydržíme do ďalšieho výročia. V roku 2010 to bude krátko pred komunálnymi voľbami.

5 komentárov
  1. lucy
    lucy hovorí:

    Blahoželám, klobúk dole 🙂
    Som Vašou fanúšičkou a dúfam, že stále budem aj o päť, desať, pätnásť, … rokov 🙂

  2. Josef
    Josef hovorí:

    Děláte pro Malacky velmi záslužnou činnost. Jsem Vám velmi vděčný. Společně s 89-letou maminkou a sourozenci vzpomínáme na dobu, kdy jsme v Malackách žili. Potěší nás každá fotka známých míst či osob. Na netu jsem nenašel u žádného města obdobu v takovém rozsahu. Přeji mnoho dalších krásných článků a fotek. Josef.

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.