Knižne vychádza už tretí výber článkov Malackých pohľadov

Za roky 2013-2016 bolo u nás publikovaných množstvo zaujímavých textov a výnimočných fotografií. Pomáhajú zachytávať a objavovať viac, alebo menej skryté poklady nášho mesta, ktoré máme tak radi. Desiate výročie Malackých pohľadov na internete je vhodnou príležitosťou doplniť do vašej knižnice náš tretí výber článkov.

Nadväzuje na dva predchádzajúce tituly, ktoré zachytávajú články o histórii mesta, publikované na webstránke www.malackepohlady.sk. Všetky tri knihy tak spolu mapujú desaťročné pôsobenie stránky.

Portál Malacké pohľady “…odrážal ambíciu ukazovať Malacky z iného uhla pohľadu ako oficiálne mestské médiá. Malacké pohľady sa stali prvou alternatívou voči oficiálnej webstránke mesta,” píše sa v úvode novej knihy.

Kniha, ktorú vydáva občianske združenie Malacké pohľady, pozostáva z 37 článkov od šiestich autorov. Má rozsah 160 strán vrátane množstva súčasných aj historických obrázkov Malaciek, z ktorých väčšina nebola ešte knižne publikovaná. Budete sa s ňou môcť zoznámiť už najbližšiu sobotu 24.9.2016 na Malackej šošovici – či už v stánku Malackých pohľadov, alebo o 11:40, keď sa uskutoční jej predstavenie na pódiu.

Malacké pohľady. Výber z článkov 2013-2016

Vydanie knihy finančne podporil aj Bratislavský samosprávny kraj
z Bratislavskej regionálnej dotačnej schémy na podporu kultúry.

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.