Vitajte na nových Malackých pohľadoch

Milí priatelia,

Malacké pohľady nedávno začali už siedmy rok svojej existencie. Počas tohto obdobia sme pre vás pripravili skoro osemsto príspevkov, na ktoré ste reagovali tisíckami komentárov. Malacké pohľady si získali množstvo verných čitateľov a vo výnimočnom rozsahu Vám prinášajú zaujímavosti z histórie Malaciek a mnohé doteraz nezverejnené fotografie.

Radi by sme vám predstavili malé prekvapenie, ktoré sme v uplynulých mesiacoch pripravovali. Malacké pohľady od dnešného dňa dostali nielen nové logo a svieži, moderný vzhľad, ale predovšetkým sme podstatným spôsobom rozšírili rozsah informácií, ktoré vám, našim čitateľom, ponúkame. Okrem našich tradičných tém, ktoré vám odteraz prinášame v novej podobe, sa Malacké pohľady odteraz zameriavajú aj na návštevníkov nášho mesta. Naplno sme sa pustili do oblasti, ktorá je v Malackách ešte stále v pozadí a jej prezentácia nie vždy zodpovedá súčasným trendom a potrebám. Práve turistický ruch, poznávanie histórie, pamiatok a prírody je podľa nás to, na čom by Záhorie a naše mesto ako jeho integrálna súčasť mali v budúcnosti stavať. Aj napriek tomu, že Malacky – úprimne – nie sú práve príkladom turistického magnetu, je tu stále veľa vecí na ktoré my, Malačania, môžeme byť hrdí a ktoré by sme si mali chrániť a prezentovať. Kliknite na sekciu Spoznajte Malacky v hlavnom menu stránky a objavte, čo sme pre vás v uplynulých týždňoch pripravili.

To, čo dnes na našej stránke vidíte, je len začiatok. V najbližších týždňoch bude turistická sekcia stránky podstatne rozšírená a doplnená o nové informácie a taktiež kompletne preložená do nemčiny a angličtiny. Do konca roka si budete môcť stiahnuť do svojho iPadu interaktívneho turistického sprievodcu Malackami a okolím, rovnako bude onedlho k dispozícii ako e-kniha aj naša publikácia Malacké pohľady – Výber z článkov 2006 -2009. A mnoho iných malých prekvapení.

Radi uvítame Vaše názory, pripomienky alebo návrhy, ako Pohľady zlepšiť – neváhajte nám kedykoľvek napísať prostredníctvom kontaktného formulára, ktorý nájdete v hornej časti stránky. Ak organizujete zaujímavé podujatie alebo sa chcete s našimi čitateľmi podeliť o niečo dôležité, dajte nám vedieť – pribudlo niekoľko zaujímavých možností, prostredníctvom ktorých sa môžete prezentovať a ktoré sú vám k dispozícii.

A aby sme nezabudli. Radi vás uvidíme na stretnutí priateľov Malackých pohľadov. V utorok 30. októbra o pol ôsmej večer v galérii MCK na Záhoráckej ulici.

 

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.