PF 2011

Milí čitatelia, rok 2010 je za nami a Malacké pohľady sú stále tu! Za tých 365 dní pribudlo rekordných 149 článkov a jedna výberová knižná publikácia.

V diskusiách sa hľadali Malacké detaily aj riešila komunálna politika, ale hlavne boli dôkazom záujmu Malačanov (a priateľov Malaciek) o naše mesto. Ďakujeme vám za priazeň a v roku 2011 budeme s radosťou pokračovať.

V týždenných intervaloch sa budú striedať rubriky Stroj času a Malacké detaily. Aj naďalej by sme chceli prinášať historické aj aktuálne články a podporovať diskusiu o Malackách. Pomôcť tomu môže aj nová rubrika, ktorá každý mesiac nastolí tému, ktorá by mala byť akýmsi brainstormingom o určitom mieste, alebo probléme v meste. Jej výstupom bude snáď zaujímavý podnet pre mesto, obyvateľov, alebo podnikateľov. Tešíme sa aj na články nepravidelných prispievateľov v podobe Postrehov čitateľov.

Vyhodnotenie minuloročnej „detailovej“ súťaže by sme radi spojili so stretnutím čitateľov s tvorcami stránky a ďalšími pozvanými hosťami. Dátum a miesto konania sa v týchto dňoch upresňujú a dáme vám vedieť.

Prajeme vám úspešný rok 2011!

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.