PF 2010

Milí čitatelia,

s novým rokom prinášame na Malackých pohľadoch malé zmeny. Pravidelná rubrika Stroj času, ktorú sme pripravovali počas uplynulých dvoch rokov, sa počas nasledujúcich mesiacov odmlčí. Nahradí ju nová rubrika Malacké detaily. V nej každý týždeň uverejníme jednu fotografiu zachytávajúcu detailný pohľad na nejaké miesto alebo predmet v Malackách a vašou úlohou bude zistiť, o aký objekt ide. Bude to taký pokus o väčšiu interaktivitu Malackých pohľadov.

Opäť by sme chceli na naše stránky zaradiť pravidelné športové sumáre, ktoré potešia mnohých čitateľov. A najmä – budeme pokračovať v písaní o Malackách, o súčasnosti aj minulosti. Veríme, že nám zachováte priazeň.

Prajeme vám vydarený rok 2010. Dúfajme, že rovnaký bude aj pre naše mesto.

9 komentárov
  1. sonicka
    sonicka hovorí:

    aj malackym pohladom vsecko dobre v novem roku a nech mate o cem pisat 🙂 mato budete davat hodnoceni roku jak minuli rok?rada by sem sa tez pobavila jak prvni raz na liste juraja rihu :)))))

  2. Martin Macejka
    Martin Macejka hovorí:

    Aj teraz máme sľúbené nejaké hodnotenia minulého roka. Dúfam, že sa páni posnažia a budeme mať čo čítať. 🙂

  3. Mival
    Mival hovorí:

    Uvítal by som viac „zasvätených“ komentárov od čitateľov, najmä tých slušných a motivujúcich. Živšiu diskusiu. Tiež by som uvítal viac prispievateľov, z ktorých by sa časom mohli stať aj pravidelní autori. Ľudí, ktorí sa zaujímajú o dianie v meste a majú aj nápady. Bohatšiu ponuku. Bolo by fajn pridať nejake nové témy alebo rubriky – sám som navrhol na stretnutí prispievateľov MP tému „Pohľady zvonku“. Tam by písali malačania, ktorí dlhšie žijú, študujú, pracujú v zahraničí a majú čo povedať o skúsenostiach vhodných nasledovania, napr. ako v danom meste či krajine riešia každodenné problémy (doprava, zeleň, školstvo, kultúra). Ale mohli by prispievať aj našinci, ktorí sa s niečim pozoruhodným stretli na dovolenke, napr. so službami v reštauráciách a obchodoch a pod. Samozrejme, je možné sa inšpirovať aj na našom malom Slovensku. A porovnávať.
    Želám tvorcom stránky v roku 2010 veľa elánu a odhodlania pokračovať v užitočnej činnosti a návštevníkom mnoho zaujímavých a podnetných príspevkov, ktoré budú nachádzať na webstránke MP.

  4. Maja
    Maja hovorí:

    Na stránke Mesta Malacky hodnotí pán primátor rok 2009 ako najlepší za 11 rokov,no ani sa mu nečudujem, pre neho je určite ten najlepší, postavil si nový dom,bol zvolený do VUC parlamentu, dostal určite dobré odmeny v dozorných radách,ešte by mal byť navrhnutý na Palfiho srdce za tie jeho unikátne premeny mesta na jednu veľkú dedinu.

  5. exp
    exp hovorí:

    Želám kolektívu MP v roku 2010 veľa úspechov pri obohacovaní obyvateľov Mesta Malacky a ostatnej mimomalackej verejnosti objektívnými informáciami o živote v mestskom prostredí.
    Chýbajú mi témy a príspevky napr.: o rozvoji v meste, porovnať čo robí mesto a čo robí, ktorú realizuje súkromná sféra, aké sú výsledky súdnych sporov ktoré vedie samospráva mesta a kto uhrádza náklady prehratých sporov samosprávy,na čo sa realizujú mestské dane a koľko je daní z nehnuteľností, kto vlastní cesty v meste a ako sa vlastník o ne stará,problémy maloobchodníkov v meste a pohľad na obchodné reťazce ako sú Lídl, Billa… štruktúra siete a obchodov, ktoré prevádzkujú naši malackí usadlíci a ktoré iní, kedy sa bude rekonštruovať stará kanalizácia v meste , obchvat mesta tak ako v Modre, v Skalici…
    Sú to síce len nápady, okruhy „problémov“, ale v značnej miere vo verejnosti
    v Malackách rezonujú, vystupujú do popredia… Osobne sa domievam, že je viac ako nutné o nich hovoriť a poznať aj iné názory a nečakať len na jednostranné, skreslené informovanie zo strany mesta a jeho predstaviteľov …

    V tom vidím objektivitu v informovanosti o ktorú občan podľa doterajších príspevkov sa aj snaží.

  6. fany
    fany hovorí:

    Pridám sa k Maje,aby dostal pán primátor Pálfiho srdce za to kam naše mesto
    priviedol, k akým dlhom atď…
    A aby nezabudol dať zase Pálfiho srdce nejakej neznámej šperkárke, alebo
    neznámemu volajbalistovi o ktorých malačania nemajú ani šajnu kdo to je.
    Tí, ktorí boli navrhnutí a pre mesto robili a robia, tých si pán primátor strčil
    za chrbát. To je jeho vizitka ako sa správa k nám malačanom. Dúfam, že mu,
    to tento rok vo voľbách spočítame.

  7. josef
    josef hovorí:

    Již delší dobu Vás sleduji a fandím Vám i do budoucnosti v další činnosti. Se Strojem času to ještě zvažte. Pro mne jako bývalého Malačana to bylo nejzajímavější.

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.