Stroj času

02nadjazd1.jpg

Už sme priamo v centre mesta, kam sa v rámci veľkej výstavby dostal aj diaľničný privádzač. Medzi dvoma historickými budovami – Malým kaštieľom a Okresným súdom – už vtedy netiekol potok Malina, ale vyrástol tam nový nadjazd. Budovy, ktoré sú na prvej fotografii, už dnes nestoja. Nadjazd áno…

02nadjazd2.jpg

8 komentárov
  1. anonymous
    anonymous hovorí:

    mozno je este skoro, ale musim pochvalit rubriku.
    vela peknch miest uz v malackach zmizlo a na to co tam je dnes sme si nejako uz zvykli. takto si aspon mozme pripomenut o co sme prisli.
    ale velmi by ma potesilo, keby sa v buducnosti ukazalo aj nieco co sa zmenilo v pozitivnom slova zmysle.

  2. jakub valachovič
    jakub valachovič hovorí:

    však na tej fotke je pozitívum. Kým sme nemali LIDL tak sme boli veľmi ochudobnení.

  3. Martin Marek
    Martin Marek hovorí:

    Nie je našim cieľom hodnotiť, či sú zmeny pozitívne alebo negatívne, to nechávame na našich čitateľoch. Rovnako tomuto kritériu nepodriaďujeme ani výber fotografií. Cieľom je len zachytiť vývoj konkrétnych miest v čase – posúdenie zmien zostáva na Vás.

  4. laawan
    laawan hovorí:

    Z toho stareho zaberu je to pekne vidiet. V case ked este nebola dostavana dialnica
    bola presmerovana kamionova a vlastne cela doprava od BA cez nadjazd a ulicu 1.maja na smer levare/kuty. Prave pri zjazde z mostu oproti budove myslim dnesnych VLM bola prudka zakruta doprava a podla dobovych svedkov sa pomerne casto stavalo, ze niektore z dobre nalozenych nakladiakov koncili po nezvladnuti brzdneho manevru prave v predzahradke spominanej budovy… Samozrejme vtedy to s tou dopravou este islo, pri dnesnom vytazeni dialnice by sa takyto obchvat uz realizovat nedal.

  5. Maros
    Maros hovorí:

    Tie kamiony boli super, hlavne ked sa tam vysypal turecky kamion s mandarinkami a suploval drobne nedostatky socialistickeho trhu.
    Vtedy mozno niekto doma palil aj mandarinkovicu 🙂

  6. pava
    pava hovorí:

    všetky hnusné budovy si stelieme do centra mesta do za to dostal uplatky do vačku …všade inde sú tieto neestetické budovy vatlačané na okraj miest..len Malacky su nazohyzdenejšie mesto na záhorí…a este kvôli bile vyhorala aj historicka budova..

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.