Tri roky „varenia“ Šošovice za nami

Rok 2016 je onedlho za nami a v našej organizačnej kuchyni pomaly rekapitulujeme, čo všetko nám priniesol. A nebolo toho vôbec málo – dve vydarené Malacké šošovice, desiatky skvelých predajcov a nespočetné množstvo návštevníkov.

Od roku 2014 sa v Malackách usporadúvajú remeselnícke trhy s cieľom spojiť šikovných ľudí z Malaciek a okolia – Malacká šošovica. Naposledy koncom septembra sa stalo verejné priestranstvo pred františkánskym kostolom jej centrom už šiestykrát. Malacká šošovica je dôkazom toho, že verejnému priestranstvu v centre mesta možno vdýchnuť život a vytvoriť v ňom miesto pre stretnutia a zážitky. Osvedčeným sa stalo aj spojenie s inými podujatiami v jednom čase. V jeseni to bol divadelný festival, na tohtoročnej jarnej šošovici spojenie s Dňom detí a Veteran Rallye, ukázali, že toto je cesta.

Za to, že sa nám organizácia tretieho ročníka Malackej šošovice podarila, vďačíme mnohým. Návšetvníci jesenného podujatia si určite všimli nové stánky, ktoré sa nám podarilo zakúpiť aj vďaka podpore Bratislavského samosprávneho kraja a Nadácie Orange. Nielen že nám to umožnilo prizvať viacero predajcov, vďaka novým stánkom sme sa stali o niečo sebestačnejšími. Veríme, že v budúcnosti sa nám podarí počet vlastných stánkov ešte zvýšiť. Tiež sa nám podarilo vytvoriť Babyzónu – príjemný priestor pre mamičky s malými deťmi, ktoré na väčších akciách vždy poteší kúsok súkromia. Nezabudli sme ani na našich predajcov a zjednodušili sme prihlasovací formulár.

Za finančnú podporu ďakujeme tiež Vojenským lesom a majetkom SR.

V neposlednom rade ďakujeme mestu Malacky a ďalším miestnym organizáciám, aj vďaka ich každoročnej podpore mohla Malacká šošovica vyklíčiť a vyrásť do tretieho ročníka.

Malacká šošovica je neziskovým projektom a náš organizačný tím tvorí skupinka nadšencov. Príprave a realizácii šošovice sa venujeme vo svojom voľnom čase, veľká vďaka preto patrí aj našim rodinám a priateľom. Ďakujeme tiež našim skvelým predajcom, účinkujúcim a všetkým návštevníkom, bez nich by predsa všetka naša snaha nemala zmysel.

Tretí ročník Malackej šošovice sa skončil a my sa už teraz na všetkých tešíme v budúcom roku :).

 

soso15f

 

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.