Poslanec Martin Macejka: Chcem pokračovať v práci pre Malacky v krajskom zastupiteľstve

O rozhovor sme požiadali Mgr. Martina Macejku, známeho mestského historika a kronikára, autora a spoluautora radu publikácií o Malackách, učiteľa a aktívneho občana, ktorý je mestským poslancom a od roku 2013 aj naším poslancom krajského zastupiteľstva.

Budete opäť v novembrových voľbách kandidovať za poslanca VÚC?
Po dôkladnom zvažovaní som sa tak rozhodol, že áno. Rád by som sa uchádzal o dôveru občanov a pokračoval vo svojej práci v zastupiteľstve BSK. 

Ako by ste zhrnuli Vaše pôsobenie v zastupiteľstve BSK?
V priebehu tohto volebného obdobia sa nám podarilo presadiť veľa dobrého, do Malaciek prišli milióny Eur. Z tých najväčších investícií spomeniem každoročné dotovanie malackej pohotovosti a rekonštrukciu nadjazdu. Som rád, že aj vďaka práci našej komisie kultúry sa podarilo zrealizovať v celom okrese výrazne viac projektov ako v minulosti. Pred voľbami som zdôrazňoval tému malackej identity a na to nadväzujúceho cestovného ruchu. Teším sa, že veci sa posunuli dopredu a je o nás viac počuť.

V čom je vaša výhoda oproti väčšine kandidátov?
Nie som v “kraji” nováčik a môžem tak lepšie využiť vybudované kontakty a nadviazať na doterajšiu prácu. Nesľubujem nereálne veci, aktuálne spolupracujem na príprave viacerých projektov a rád by som sa podieľal na ich realizácii. Máme plány, vďaka ktorým sa kvalita života Malačanov zlepší –  práca v župnom zastupiteľstve je behom na dlhé trate a mám chuť v nej pokračovať. Výhodou je, že tú trať už dobre poznám.

Viac sa dozviete v pokračovaní rozhovoru o dva týždne.

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.