Festival Malarock je späť! Už túto sobotu na nádvorí pálffyovského kaštieľa v Malackách

Multižánrový festival Malarock sa po viac ako roku vracia na scénu v plnej sile, pripravený to poriadne rozbaliť. V poradí už tretí ročník festivalu sa bude konať v sobotu 4. septembra o 16.00 na nádvorí pálffyovského kaštieľa v Malackách. Organizátori si pre vás pripravili pestrý hudobný program.

Počas neho sa vám predstaví mladá ambiciózna speváčka a malacká rodáčka Agi Hlavenková s gitaristom Robom Spurným či punkové zoskupenie Veľká Potreba z Malých Karpát s recesisticky vtipnými textami, ktoré zaručene pobavia nejedného poslucháča.

Malarock, 2019
Foto Baruš Hrubošová

Ako ďalšia v poradí zahrá tarantinovsky psychedelická rocková alternatíva so štipkou extravagancie z Brna – Panoptikum, ktorej súčasťou je aj jeden z organizátorov festivalu Martin Kmec. Záver festivalu bude patriť ako obvykle tvrdším žánrom. O rinčanie ťažkých kovov a dunenie hromu sa postará Malačanom dobre známa symphonic-melodic blackmetalová banda Down to Hell. Máte sa teda na čo tešiť!

Okrem hudobného programu čaká na návštevníkov i rozmanitý sprievodný program, ktorého súčasťou bude premietanie krátkych animovaných filmov z obľúbeného slovenského filmového festivalu Fest Anča, tradičná výstava umenia lokálnych umelcov či workshop chodenia po slack-line.

Pálffyovský kaštieľ Malacky
Jeleň na nádvorí pálffyovského kaštieľa v Malackách
(Foto Barbora Cholková)

Svoj stánok bude mať na festivale aj malacká organizácia Vstúpte. Počas festivalu budú prebiehať komentované prehliadky pálffyovského kaštieľa. Tí, ktorí ste ešte na prehliadke neboli, máte výbornú príležitosť to teraz napraviť. 

Príďte si s nami vychutnať tento jedinečný kultúrny zážitok!

Text: Martin Kmec
Titulné foto: Barbora Cholková

Malarock 2021
0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.