Jarná fotosúťaž 2021: Zámocký park Malacky

Zámocký park je nepochybne klenot nášho mesta. Je to živý organizmus, miesto, kde je stále čo objavovať, alebo len tak príjemne stráviť čas a nadýchať sa čerstvého vzduchu. Pri jednej z mnohých prechádzok vznikol nápad usporiadať súťaž fotografií. Mohla by pozvať na jarné prechádzky v parku, aj na dokumentovanie jeho genia loci.

OZ Malacké pohľady preto vyhlasuje Jarnú fotosúťaž 2021: Zámocký park Malacky. Zapojiť sa môžete do troch súťažných kategórií:

A. Príroda v zámockom parku

B. Architektúra v zámockom parku

C. Aktivity v zámockom parku

V každej z kategórií posúdi prihlásené fotografie a určí víťaza odborná porota, ktorú postupne predstavíme. Porota môže taktiež udeliť čestné uznanie pre ďalšie skvelé fotografie. Fotografie prosím zašlite do 1.6.2021 emailom na adresu mpohlady@gmail.com. Vyhlásenie výsledkov sa uskutoční 21.6.2021, víťazi získajú hodnotné ceny.

Podmienky súťaže:

  • Fotografie musia vzniknúť v období 1.4.2021 – 31.5.2021 v zámockom parku v Malackách.
  • Každý autor môže prihlásiť do súťaže max 3 fotografie, do jednej, alebo viacerých kategórií, maximálne však 3 spolu.
  • Zaslaná fotografia musí mať rozmer dlhšej strany minimálne 2000 px a sprievodná správa musí obsahovať meno a priezvisko autora, dátum vzniku fotografie a určenie kategórie, do ktorej má byť zaradená.
  • Zaslaním fotografie autor vyslovene súhlasí s použitím fotografie OZ Malacké pohľady na nekomerčné účely s licenciou Attribution Non Commercial (CC BY-NC). Tento licenčný prvok umožňuje rozmnožovanie, vystavovanie a rozširovanie diela za podmienky, že dielo bude použité iba pre nekomerčné účely. Typickým účelom použitia je výstava víťazných fotografií, alebo zverejnenie na webe s uvedením autora, prípadne dobročinná dražba.

Titulná fotografia vznikla pri odchode z antigénového testovania mobilným telefónom. Iste sa vám môže podariť lepšia! 🙂


Podporte aj vy našu činnosť

Tento obrázok nemá vyplnený ALT popisok, jeho názov je 18130_10151502259159610_835393727_n-845x315.jpg
0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.