Bársjak – letmá letná rozlúčka Štúdia mladých

Tohtoročné prázdniny uzatvorí nové predstavenie Štúdia mladých Divadla na hambálku Bársjak. Čo to bude? „…letný a letmý, z prírodných prísad, bársjak namiešaný, univerzálny kultúrny prostriedok, nič špeciálne….. pre pohodu.“ V zostave, aká tu možno dlho nebude. V réžii Beiny Reifovej.

Cez prázdniny sa najstarší členovia Štúdia mladých opäť po čase stretli a pripravili spomenutý „kultúrny prostriedok“, ktorý je „efektívny aj ako čistiaci prostriedok na dušu, ktorú zanecháva krásne lesklú, bez šmúh“. Čo to presne znamená, si môžeme domýšľať – najlepšie je prísť sa pozrieť osobne do malackého kina v pondelok 1. septembra 2014 o 19.00 h. V predstavení sa môžeme tešiť na piesne Roba Rotha, Hapku s Horáčkom, či francúzske šansóny.

Zo skúšky predstavenia Bársjak. Foto: Štúdio mladých Divadla na hambálku

Hrajú: Barbora Bezáková, Laura Olexová, Kristína Reifová, Karolína Reifová, Denis Farkaš, Denis Šatan, Boris Schneider, Feri Vrablec, Jakub Lepiš, Dominik Jastrábek. A prečo táto zostava možno dlho nebude? „Maturanti zložili skúšku dospelosti a vzápätí si prešli svoj nervák konečne s jasnou odpoveďou…Univerzita Bratislava, Brno, Lyon…  tých, čo rozhodnutie ešte len čaká, radšej berú roha do Španielska…“

Bársjak. Štúdio mladých Divadla na hambálku, Malacky

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.