Navrhnite malacké cyklozásahy 2017

Opäť máme možnosť urobiť niečo konkrétne pre cyklodopravu v meste! Cyklozásahy sú malé opatrenia pre zlepšenie života cyklistov v meste Malacky. Navrhla ich iniciatíva Malacky na Kolo, rozpočet 10 000 EUR schválilo mestské zastupiteľstvo a vykonajú sa s podporou mestského úradu najneskôr do konca roka 2017.

V tomto roku sa môžte aktívne zapojiť nielen do výberu cyklozásahov, ale už aj do ich návrhov – ich zber bude prebiehať počas 10 dní do piatka 24.2.2017 23:59.

  1. Zamyslite sa prosím nad tým, čo cyklistom v Malackách chýba a čo by sa dalo realizovať rýchlo, jednoducho a s nákladmi najviac 10 000 EUR (alebo aj menej). Inšpirovať sa môžte napríklad zásahmi minulého roka (stĺpec vpravo) a navrhnúť niečo ešte lepšie!
  2. Navrhnite prosím aktivitu tým, že vyplníte nasledujúci formulár. Realizovať ich môže buď mesto (priamo MsÚ, alebo vybraný dodávateľ), alebo môžte ponúknuť okrem návrhu aj samotnú realizáciu. Okrem slovného opisu môžte priložiť aj nákres, alebo obrázok pre názornejšie vysvetlenie. Pokúste sa tiež vysvetliť, prečo je toto opatrenie potrebné a čím je užitočné. Nezabudnite prosím vložiť email (nebude zverejnený), aby sme Vás mohli kontaktovať v prípade nejasností/ otázok.
  3. Výber spomedzi navrhnutých opatrení prebehne v ďalšej verejnej ankete opäť v ankete v marci.

Predpokladané náklady (maximálne do 10 000 EUR)

Príloha (nákres, schéma, alebo opis)

Máte záujem tento cyklozásah aj sami realizovať?

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.