V každej časti zámockého parku sa dá tráviť čas inak, čo podčiarkuje jeho jedinečnosť. Peter Holenka

Porotcovia jarnej fotosúťaže Malackých pohľadov budú hodnotiť súťažné fotky zámockého parku v troch kategóriách: architektúra, príroda a aktivity. Druhým porotcom, ktorého predstavujeme, je grafik, tlačiar a malacký podnikateľ Peter Holenka.

Ako najradšej tráviš čas v zámockom parku?

Najradšej vnímam pokojnú atmosféru a jeho osobitý charakter. So synom na workoute alebo iba obyčajnou prechádzkou, kde človek vyvetrá hlavu po práci.

Ktoré miesto v zámockom parku máš najradšej? 

Zámocký park vnímam ako rozmanitý celok a v každej časti sa dá tráviť čas inak, čo podčiarkuje jeho jedinečnosť. Najradšej mám však platanovú alej s pohľadom na kaštieľ v pozadí.

Ak by si bol správcom kaštieľa, ako by si ho navrhol využívať?

Kaštieľ je rozsiahly objekt, kde je možné priestorovo vyhovieť množstvu kultúrno-spoločenských oblastí, od galérie, priestory pre mestské divadlo, viem si tam predstaviť aj štýlovú zážitkovú reštauráciu, boutique hotel a podobne. Možností je skutočne veľa. Treba namiešať taký mix služieb, aby to bolo aj ekonomicky únosné pre mesto a kaštieľ sa vedel aspoň z časti financovať aj sám.

Peter Holenka venoval ako cenu pre najlepšiu fotografiu v kategórii ARCHITEKTÚRA V ZÁMOCKOM PARKU služby a produkty H2K Group v hodnote 120 EUR.

0 komentárov

Zanechajte komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.